Een overzicht van onze diensten voor professionelen

diensten
> professionelen Verzekeringen voor particulieren

Onze verzekeringen voor professionelen:

Een veilig klimaat voor professionele groei.

Ondernemen is durven, dat klopt; echt succes valt of staat echter met de juiste proactieve bescherming. Naast natuurlijk de wettelijke verplichtingen vind je in ons brede aanbod ook alle mogelijke verzekeringen voor professionelen. Zo worden jouw inspanningen maximaal én duurzaam beloond!

Arbeidsongevallenverzekering

Met een arbeidsongevallenverzekering behoed jij je werknemers voor de financiële gevolgen van ongevallen die zich tijdens hun werk kunnen voordoen. Het is sowieso verplicht, dus kies je maar best meteen de beste verzekering: op maat van jouw bedrijf. Onze decennialange expertise en knowhow zijn in dit geval een absolute meerwaarde!

Pensioensverzekeringen:

zorg voor hun en jouw toekomst.

Je mensen optimaal gemotiveerd houden: dát blijft de missie. Met een aantrekkelijk extra pensioenplan geef je hen een zeer tastbare bonus. De reële waarde ligt namelijk veel hoger dan die van een gewone loonsverhoging. Een teken van erkenning waarmee je hun toekomst én die van je bedrijf een stevige duw in de rug geeft.

Hospitalisatieverzekering:

een extra werkgevers-troef.

Het blijft één van de meest gehanteerde extralegale voordelen en mét reden: een hospitalisatieverzekering via de werkgever biedt vele troeven. De schaal van jouw personeelsbestand, de aard van je onderneming, de gemiddelde leeftijd… werkelijk iedere parameter wordt door ons minutieus in kaart gebracht om jou en je mensen de best mogelijke deal aan te bieden. Zo leg jij je personeel ook bij onheil helemaal in de watten. Een stevige boost voor je employer branding!