Een overzicht van onze diensten voor professionelen

diensten
> professionelen Verzekeringen voor particulieren

Onze verzekeringen voor professionelen:

Een veilig klimaat voor professionele groei.

Ondernemen is durven, dat klopt; echt succes valt of staat echter met de juiste proactieve bescherming. Naast natuurlijk de wettelijke verplichtingen vind je in ons brede aanbod ook alle mogelijke verzekeringen voor professionelen. Zo worden jouw inspanningen maximaal én duurzaam beloond!

Burgerlijke Aansprakelijkheid

Ook verzekering voor professionele voertuigen starten met het aspect: Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit alles past in een behoorlijk streng wettelijk kader. Het gaat hier over jezelf indekken tegen schade die jij aan derden veroorzaakt. De hoogte van de premie hangt af van allerlei factoren, zoals leeftijd, type en vermogen van het voertuig, schadeverleden, woonplaats…
Hoe differentiëren we dan jouw polis? Dat doen we door specifieke extra diensten en voordelen te voorzien waarmee we jouw verzekering naadloos afstemmen op jouw activiteit.

Verzekering voor professionele voertuigen:

rechtsbijstand.

Wanneer er iets misgaat, komt het er natuurlijk op aan om diegene die aansprakelijk is ter verantwoording te roepen. Naast een goede advocaat (indien het zover komt), is vooral een correct toezicht op de afwikkeling van jouw dossier cruciaal. Je wilt álle geleden schade vergoed zien. Alle kosten hieromtrent worden door je rechtsbijstand gedekt.

Omnium verzekering:

de totale bescherming.

In geval van vluchtmisdrijf, eigen verantwoordelijkheid of specifieke overmacht wil je natuurlijk ook optimaal gecompenseerd worden. Zeker met de professionele leasing en renting formules is een omnium verzekering een absolute aanrader. Samen met jou bepalen we je perfecte dekkingsgraad.

Bijstandsverzekering:

zorg voor je mensen en jezelf!

Materiële schade is vervelend, maar ook de fysieke en emotionele impact van een ongeluk kan aanzienlijk zijn. Waar de last zich ook situeert; wij zorgen ervoor dat jij en je medewerkers overal, 7op7 en 24/24, de juiste ondersteuning genieten. Aan de hand van jouw specifieke actieradius bepalen we ook je ideale (inter)nationale bijstandsverzekering.

Vrachtwagenverzekering

Specifiek voor vrachtwagens hebben we in ons aanbod telkens de ideale verzekering. Graag je hele wagenpark in één keer of ieder voertuig afzonderlijk? Bij Geunes & Gijbels verzekeringen is flexibiliteit een hoog goed. Maatwerk is ook voor jouw vrachtwagenverzekering de norm!

autoverzekering:

zorgeloos de baan op!

Je werknemers en jezelf verdienen alleen de allerbeste bescherming. Iedere professionele verplaatsing met de wagen verloopt in totale veiligheid, elk onheil wordt meteen gecounterd. Omnium, Burgerlijke Aansprakelijkheid, rechtsbijstand, letselschade… Onze expertise helpt je aan de mooiste verzekeringsdeal!

fietsverzekering:

duurzaam beschermd.

Ook op twee wielen én (al dan niet gedeeltelijk) eigen kracht wil je je medewerkers natuurlijk optimaal beschermen. De (e-)fiets is een volwaardig en duurzaam vervoersmiddel, dat niet toevallig sterk aan populariteit wint. Het wordt ook steeds meer aangemoedigd met diverse voordelen. Een verzekering voor materiële- en letselschade, diefstal en zelfs pechverhelping wordt steeds vaker aangegaan. Mens en natuur varen er wel bij!