Een overzicht van onze diensten voor professionelen

diensten
> professionelen Verzekeringen voor particulieren

Onze verzekeringen voor professionelen:

Een veilig klimaat voor professionele groei.

Ondernemen is durven, dat klopt; echt succes valt of staat echter met de juiste proactieve bescherming. Naast natuurlijk de wettelijke verplichtingen vind je in ons brede aanbod ook alle mogelijke verzekeringen voor professionelen. Zo worden jouw inspanningen maximaal én duurzaam beloond!

Bedrijfsverzekeringen:

iedere bouwsteen, optimaal beschermd.

Je onderneming is de vrucht van je arbeid; je oogappel. Die wil je natuurlijk in absolute veiligheid verder zien groeien. Een ongelukje ligt vaak in een klein hoekje; zorg er dus voor dat je optimaal bent voorbereid op elk mogelijk onheil. Vanuit onze verregaande expertise en uiterst kwalitatief partnernetwerk, vinden we altijd de meest gepaste oplossing voor jouw bedrijfsverzekeringen. Een veilig ontwikkelingsklimaat en sluitende dekking voor jouw bedrijf is voor ons een evidentie.

Brandverzekering voor bedrijven:

voor brand… en zoveel meer.

Een brandverzekering verzekert inderdaad de schade die door brand ontstaat, maar daar houdt het lang niet op. Ook schade door diverse weerelementen, glasbreuk, schade door overstromingen of rampen en zelfs schade aan derden kan vergoed worden. In ons partnerbestand vinden we de brandverzekering waarmee jij als ondernemer steeds op beide oren slaapt. Is het door dergelijke schade tijdelijk onmogelijk om in je bedrijfspand te werken, dan heb je een bedrijfsschadeverzekering nodig.

Bedrijfsschadeverzekering:

continuïteit is cruciaal.

Wanneer je bedrijfsruimtes door brand of andere elementen ernstig beschadigd raakten, dekt de brandverzekering wel de directe kosten, maar er schuilt een nog veel groter risico. Vele bedrijven kunnen na zo’n ramp hun activiteiten onvoldoende verderzetten, waardoor zelfs het voortbestaan in het gedrang komt. Dat is waarom een bedrijfsschadeverzekering allesbehalve een overbodige luxe is. Deze verzekering garandeert de continuïteit van jouw diensten, ook meteen nadat het noodlot toeslaat. Vanzelfsprekend stellen we voor jouw specifieke situatie een verzekering op maat samen.

Omzetverzekering:

compenseer jouw afwezigheid.

Val je als bedrijfsleider uit door ziekte of ongeval, dan lijdt ook je business verlies. Dat verlies kan je verhinderen met een omzetverzekering. Die zorgt ervoor dat je bedrijf de nodige financiële slagkracht krijgt om jouw afwezigheid op te vangen. Een soort gewaarborgd inkomen voor je vennootschap zelf dus. Niet toevallig is het vaak voordelig om omzetverzekering en gewaarborgd loon aan elkaar te verbinden.

Machinebreukverzekering:

vermijd dubbele rampspoed.

Wanneer er in je machinepark een apparaat stuk gaat, dan is dit dubbele pech. Je moet kosten maken om de machine te herstellen én de productie vermindert of valt stil. Gelukkig is er de machinebreukverzekering die een dergelijke dubbele rampspoed doeltreffend van de baan veegt. Crû gesteld: een dergelijke verzekering betekent vaak letterlijk het verschil tussen pompen of verzuipen.

ABR verzekering:

Alle Bouwplaats Risico’s ingedekt.

Deze verzekering wordt ook ‘werfverzekering’ genoemd. En wat doet dat nu juist? Ze dekt de schade aan de werf, de werken en de materialen die zich tijdens een bouw of een verbouwing/renovatie voordoet. Een bouwproject zorgt al voor ruim voldoende uitdaging, onnodige kopzorgen elimineer je best bij voorbaat. Bij Geunes & Gijbels verzekeringen is dit zó geregeld!

Cyber Protection verzekering:

brandend actueel.

Online security is een hot item… en dat is helemaal terecht! De schade die cybercriminaliteit aan jouw onderneming kan toebrengen is ronduit desastreus. Gelukkig vind je in ons partnernetwerk de meest hoogstaande én vooruitstrevende verzekeraars, zodat je ook deze relatief nieuwe risico’s deskundig en efficiënt in de kiem smoort. Vraag gerust raad over onze cyber protection verzekeringen aan onze experts, je zal het je niet beklagen!

Vervoerde goederen verzekering

Deze verzekering beschermt je lading tegen beschadiging of diefstal wanneer je rondrijdt met materieel en/of koopwaar. Een absolute must voor vaklui en leveranciers, maar evengoed voor iedereen die professioneel de baan op gaat. Beschadiging van de vervoerde goederen bij een verkeersongeval, brand, ontploffing, blussingswerken, vandalisme, natuurgeweld… het zijn maar enkele van de zaken die met een dergelijke verzekering gedekt zijn. We bekijken graag samen met jou de specifieke risico’s.