Een overzicht van onze diensten voor professionelen

diensten
> professionelen Verzekeringen voor particulieren

Onze verzekeringen voor professionelen:

Een veilig klimaat voor professionele groei.

Ondernemen is durven, dat klopt; echt succes valt of staat echter met de juiste proactieve bescherming. Naast natuurlijk de wettelijke verplichtingen vind je in ons brede aanbod ook alle mogelijke verzekeringen voor professionelen. Zo worden jouw inspanningen maximaal én duurzaam beloond!

BA Uitbating en BA na levering:

bescherm je (levens)werk.

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid uitbating vergoedt iedereen die eventuele schade leed in jouw onderneming én erbuiten. Dit voor zover jij of iemand van je personeel aansprakelijk is, uiteraard.
Idealiter vullen we dit aan met een verzekering BA na levering. Deze vergoedt schade veroorzaakt aan derden door jouw diensten, producten of werk na levering of uitvoering.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering:

foutloos verzekerd.

Werd er onopzettelijk schade veroorzaakt door een contractuele of beroepsfout? Dan ben je ongetwijfeld blij dat je beroepsaansprakelijkheidsverzekering in orde is! Zeker medische en intellectuele beroepen zijn gebaat met deze verzekering. Vergissen en fouten maken is menselijk, onvoorbereid zijn is echter geen optie. Wij doen het nodige, helemaal op maat van jouw specifieke beroepsactiviteit.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Ondernemen vergt daadkracht. Tijdens het uitvoeren van je opdracht(en) kunnen foutjes of een nalatigheid wel eens tot schade leiden. Als bestuurder van je vennootschap kan jij dan aansprakelijk zijn.
Persoonlijk of hoofdelijk – bij nalatigheid van een medebestuurder – aansprakelijk zijn betekent dat een mogelijke schuldeiser jouw privévermogen kan aanspreken. Zorg er dus voor dat je goed beschermd bent. Bij Geunes & Gijbels verzekeringen hebben we gegarandeerd de verzekering BA Bestuurder waarmee jij helemaal safe zit. De schade zelf, de verdedigingskosten… we tekenen een gedetailleerd plan op maat van jouw onderneming uit, zodat jij steeds vooruit kijkt!

Tienjarige aansprakelijkheid:

stevig opgebouwde zekerheid.

Actief in de bouwsector? Dan is een verzekering tienjarige aansprakelijkheid verplicht. Je zorgt dus maar best voor een verzekering op maat van jouw activiteit. We geven je met alle plezier de nodige uitleg en advies rond premies, reikwijdte, inhoud… samen zorgen we voor een volledige dekking en bescherming van jouw bedrijf.

Objectieve aansprakelijkheid

bij Brand of Ontploffing.

Baat je een plaats uit die publiek toegankelijk is? Dan is een verzekering Objectieve Aansprakelijkheid bij Brand of Ontploffing voor jou verplicht. Een standaard brandverzekering of verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is dan namelijk onvoldoende.
Geunes & Gijbels verzekeringen helpt je wegwijs in het juridische kluwen, zodat jij perfect weet hoe jouw verzekering eruit ziet. Zo ben jij helemaal in orde, zonder overbodige kosten.

BA Vrijwilligers

Rekent jouw organisatie regelmatig op vrijwilligers? Zorg er dan voor dat ook dit specifieke statuut helemaal juist verzekerd is in jouw onderneming. Ook vrijwilligers maken foutjes die al dan niet tot schade leiden. Het spreekt voor zich dat dit een andere regeling inhoudt dan die voor ‘echte’ werknemers of loontrekkenden. Bij ons kies je alvast de ideale verzekering BA vrijwilligers om steeds helemaal gerust te zijn!