Een overzicht van onze diensten voor particulieren

Jouw pensioen:

een onbezorgde oude(re) dag!

Verzekeringen gaan ook over het veilig stellen van jouw toekomst, van wat nog komt. Daarom zijn onze mensen eveneens opgeleid tot experts in het vinden van duurzame en gunstige beleggingsformules. Zo bouwen we doeltreffend aan jouw toekomst. Ook na je pensioensleeftijd wil je natuurlijk volop genieten van het leven.
Leuk detail: Door de fiscale optimalisatie die we hiermee realiseren gaat dit ook nu al gepaard met betekenisvolle financiële voordelen!
Ons aanbod omvat drie grote pijlers:

Langetermijn sparen:

duurzame formules, zeker rendement.

Extra financiële zekerheid inbouwen doe je nog altijd door te sparen. Hiervoor zijn er natuurlijk formules die jouw geld veilig en solide laten groeien, specifiek op lange termijn. In combinatie met pensioensparen haal je zelfs nóg meer rendement. Om je levensstandaard te vrijwaren is rekenen op het wettelijk pensioen in elk geval onvoldoende. Wij kiezen voor jou de spaarformule die je nu én later het meeste voordeel oplevert!

Pensioensparen:

niet werken, wel nog actief!

Ook privé heeft pensioensparen enkele grote voordelen. Zoals gezegd zal het wettelijk pensioen niet volstaan om échte financiële zekerheid te garanderen. Met pensioensparen vergroot je jouw kapitaal voor later aanzienlijk én geniet je betekenisvolle belastingvoordelen. Combineer dit met fiscaal langetermijn sparen en je haalt nog meer voordeel.
Wij helpen je deskundig op weg zodat jij exact zoveel spaart als nodig om je financiële slagkracht te maximaliseren!
Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je, wanneer je professionele verplichtingen zijn weggevallen, volop van het leven geniet.

Levensverzekering:

maximaliseer je nalatenschap.

Een levensverzekering dient diverse doelen. Uiteraard is het de ideale manier om je naasten te behoeden voor een financiële kater wanneer jij plots overlijdt. Het is echter ook een vorm van vermogensplanning waarmee je successierechten vermijdt.
Je spaart niet alleen extra centen, ook de premies geven je een fiscaal voordeel! Jijzelf én je nabestaanden genieten dus talloze winsten. Samen vinden we de perfecte formule om jouw oude dag én nalatenschap helemaal veilig te stellen.