Een overzicht van onze diensten voor particulieren

First things first:

de Burgerlijke Aansprakelijkheid.

Iedere verzekering voor voertuigen begint met een juiste Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit is wettelijk verplicht en de dekkingen zijn bij wet vastgelegd. Met deze verzekering dek je jezelf in tegen schade die jij aan derden veroorzaakt. De hoogte van de premie hangt af van verschillende factoren, waaronder leeftijd, type en vermogen van het voertuig, schadeverleden, woonplaats, …
Wat wel op maat kan variëren zijn de extra voordelen of diensten, zoals: behoud Bonus-Malus, gratis takeling bij ongeval… Het is op deze aspecten waar de expertise en het indrukwekkende netwerk van Geunes & Gijbels voor jou écht het verschil maken!

Verzekering voor voertuigen:

rechtsbijstand.

De waarborg rechtsbijstand is simpelweg elementair om jezelf te beschermen in geval van geleden schade en geschillen. Het is dus veel meer dan een verzekering voor voertuigen die ‘de advocaat regelt’. Het is een zekerheid die je inbouwt om door jou geleden schade, ook fysiek en/of mentaal, te verhalen op de aansprakelijke partij. Uiteraard zal ook een eventuele gerechtelijke of administratieve procedure door deze verzekering worden bekostigd.
Rechtsbijstand kan ook worden losgekoppeld van de autoverzekering voor een nog ruimere dekking en onafhankelijk schadebeheer. We bekijken graag samen wat voor jou de beste oplossing biedt.

Omnium verzekering:

de totale bescherming.

Pleegt de tegenpartij vluchtmisdrijf? Ben je zelf verantwoordelijk? Of was het een overstekend dier? Zelfs tegen natuurrampen kan je je voertuig perfect verzekeren. Een omniumverzekering is doorgaans de beste optie wanneer je een gloednieuwe wagen, motor of camper hebt aangeschaft. We overlopen graag samen alle voordelen!

Bijstandsverzekering:

onze gewaarborgde hulpverlening!

Nationaal én internationaal de allerbeste bijstand voor jou en/of je voertuig? Kies in ons gamma de allerbeste oplossing voor jouw situatie. Verplaats je je vaak doorheen heel Europa? Of mag het wat meer lokaal? Vooral technisch georiënteerd? Of verkies je vooral medische bijstand? Iedere voorkeur wordt minutieus bestudeerd en sluitend aangepakt. Resultaat: jij krijgt de hulp die je voor ogen had, 24 op 7!

Autoverzekering:

zorgeloos de baan op!

Samen stellen we het perfecte pakketje samen waarmee jij zonder zorgen en perfect verzekerd de baan op gaat. Omnium, Burgerlijke Aansprakelijkheid, rechtsbijstand, letselschade… Met onze deskundigheid past de puzzel in no time helemaal in elkaar.

Motorverzekering:

specifieke aandachtspunten.

Motorrijders hebben enkele specifieke noden en verzuchtingen. Dat mag de pret en de veiligheid natuurlijk niet drukken. Bij Geunes & Gijbels weten we exact hoe we jouw motor, je uitrusting, jezelf en alles wat erbij komt optimaal beschermen.

Bromfietsverzekering:

schade, diefstal, letsel…

Een bromfiets is handig, mobiel en minder duur in aankoop dan vele andere voertuigen. Als volwaardig deelnemer aan het verkeer is de mogelijke schade bij een ongeval echter even groot als met de wagen. Een bromfiets is ook makkelijker om te stelen… een goede verzekering is dus geen overbodige luxe!

Fietsverzekering en zachte vervoersmiddelen:

beschermd én ecologisch.

Ook op twee wielen én (al dan niet gedeeltelijk) eigen kracht wil je natuurlijk helemaal beschermd zijn. De (e-)fiets is een volwaardig en duurzaam vervoersmiddel, dat niet toevallig sterk aan populariteit wint. Een verzekering voor materiële- en letselschade, diefstal en zelfs pechverhelping wordt steeds vaker aangegaan. Een goede zaak voor jou… en de komende generaties.

Campers:

woningverzekering op wieltjes?

Een camper is een geval apart. Naast de verplichte aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand of een omnium, krijg je bij ons ook de mogelijkheid om je volledige inboedel te verzekeren tegen schade en/of diefstal. Onze verregaande expertise rond zowel voertuig- als woning- en brandverzekering legt jouw in elk geval geen windeieren! Onze kennis, jouw voordeel.