Een overzicht van onze diensten voor particulieren

Familiale verzekering:

’een geluk bij een ongeluk’

Vroeg of laat overkomt het ons allemaal: wijzelf, iemand uit ons gezin of zelfs ons huisdier veroorzaakt een ongeluk(je) of schade. Het hoort allemaal bij het leven; een juiste verzekering betekent dan simpelweg het verschil tussen ‘pech’ of een meevaller. Geunes & Gijbels verzekeringen vindt voor jou de perfect passende Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering (BA) Privéleven.
De familiale verzekering of ‘familiale’ in de volksmond. Ieder gezin is anders; we selecteren in alle onafhankelijkheid de meest voordelige oplossing op maat voor mogelijke schade die jouw gezin veroorzaakt én/of lijdt!

Ongevallenverzekering:

bescherm wie en wat je lief is!

De ‘familiale’ beschermt dus diegene die schade lijdt door jouw toedoen (of dat van een gezinslid). Sluitende bescherming voor jezelf en je naasten regelen we met een ongevallenverzekering.
We gaan hierin exact zo ver als jij wilt: jij beslist wie er verzekerd wordt, op welke manier en tegen welke kost. Weet vooral dat we in ons aanbod iedere mogelijke bijstand aanbieden.

Hospitalisatieverzekering:

jouw vaccin tegen buitensporige ziekenhuisfacturen.

Jijzelf of iemand van je gezin in het ziekenhuis? Dat is op zich al vervelend genoeg. Gelukkig hoef je je over de financiële gevolgen alvast het hoofd niet te breken. Wij overlopen met jou waar de grootste risico’s voor je gezin liggen, hoe een ziekenhuisopname er moet uitzien en wat je nodig hebt om zo’n periode met een minimum aan ongemak door te komen.
M.a.w.: jouw hospitalisatieverzekering dekt exact wat ze moet dekken voor jouw specifieke situatie en budget!

Reisverzekering:

zorgeloos op weg.

Op vakantie gaan heeft doorgaans één doel: de batterijen weer helemaal opladen. Basisvoorwaarde is dan dat je alle zorgen mooi kan achterlaten. Daarvoor zorgt een reisverzekering op maat.
We vinken deskundig alle vakjes af die voor jou het verschil maken tussen een ‘vakantie’ en een perfecte droomreis! Van bagage tot medische bijstand: jouw prioriteiten, jouw gemoedsrust!

Rechtsbijstand:

jouw rechten beschermd!

Stel: er gaat iets mis en je moet de door jou geleden schade gaan verhalen op een andere partij. Een standaard familiale verzekering focust vooral op de schade die jijzelf aanricht en doorgaans minder op de schade die jij lijdt. In ons aanbod kozen we daarom voor enkele gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraars om ook deze laatste onzekerheid helemaal te elimineren.
Sinds 2019 zijn diverse verzekeringen rechtsbijstand ook fiscaal aftrekbaar, waardoor dit meteen ook voor je portefeuille een uitstekende zaak wordt! Samen bekijken we nauwkeurig hoe we een maximale dekking koppelen aan jouw specifieke situatie.

Uitvaartverzekering:

vermijd nodeloos ongemak.

Wanneer een familielid overlijdt is het laatste wat je de naasten toewenst een financiële kater. Daarom bieden we in ons assortiment verschillende polissen uitvaartverzekering aan, waarmee de uitvaart mooi op voorhand wordt geregeld. Geen rompslomp, geen onverwachte kosten… alle ruimte voor rouw en respect.