Een overzicht van onze diensten voor particulieren

diensten
> particulieren Verzekeringen voor professionelen

Onze verzekeringen voor particulieren:

De meerwaarde van gemoedsrust

Een verzekerd mens is er niet twee, maar minstens drie waard! In ons integrale aanbod aan verzekeringen voor particulieren vind jij gegarandeerd de polissen die jou en je gezin op het lijf zijn geschreven! Jouw gemoedsrust is ons hoogste goed…

Jouw gezin

Familiale verzekering

Vroeg of laat overkomt het ons allemaal: wijzelf, iemand uit ons gezin of zelfs ons huisdier veroorzaakt een ongeluk(je) of schade. Het hoort allemaal bij het leven; een juiste verzekering betekent dan simpelweg het verschil tussen ‘pech’ of een meevaller.
Lees meer

Jouw mobiliteit centraal:

de perfecte verzekeringen voor voertuigen.

Fietsen, moto’s, bromfietsen, personenwagens, campers… waarmee jij je ook privé verplaatst: met onze verzekeringen voor voertuigen ga je onbekommerd de weg op!
Lees meer

Jouw woning

Wij dekken je helemaal in.

Je woning, je ‘nest’ zeg maar… het blijft je allerhoogste goed. Zowel het gebouw als de inboedel wil je natuurlijk optimaal beschermen tegen schade en diefstal.
Lees meer

Jouw pensioen:

een onbezorgde oude(re) dag!

Verzekeringen gaan ook over het veilig stellen van jouw toekomst, van wat nog komt. Daarom zijn onze mensen eveneens opgeleid tot experts in het vinden van duurzame en gunstige beleggingsformules.
Lees meer